Suport për blerje !
Ofertë!

1.628-101.0 – Aspirator WD 3 V – 17 / 4 / 20”

Çmimi origjinal qe: 20,990 L.Çmimi i tanishëm është: 15,900 L.

-24%

1.628-101.0 – Aspirator WD 3 V – 17 / 4 / 20”

1.628-101.0 - Aspirator WD 3 V - 17 / 4 / 20” 20,990 L Çmimi origjinal qe: 20,990 L.15,900 LÇmimi i tanishëm është: 15,900 L.
Brand:KARCHER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

1.628-101.0 – Aspirator WD 3 V – 17 / 4 / 20”