Suport për blerje !
Ofertë!

1.628-000.0 – Aspirator WD 2 Plus V – 12 / 4 / 18”

Çmimi origjinal qe: 12,870 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-23%

1.628-000.0 – Aspirator WD 2 Plus V – 12 / 4 / 18”

1.628-000.0 - Aspirator WD 2 Plus V - 12 / 4 / 18” 12,870 L Çmimi origjinal qe: 12,870 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:KARCHER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

1.628-000.0 – Aspirator WD 2 Plus V – 12 / 4 / 18”