Suport për blerje !
Ofertë!

Lame e siperme rezerve per Felco6 ( 1 cope )

Çmimi origjinal qe: 3,070 L.Çmimi i tanishëm është: 2,900 L.

-6%

Lame e siperme rezerve per Felco6 ( 1 cope )

Lame e siperme rezerve per Felco6 ( 1 cope ) 3,070 L Çmimi origjinal qe: 3,070 L.2,900 LÇmimi i tanishëm është: 2,900 L.
Brand:FELCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lame e siperme rezerve per Felco6 ( 1 cope )