Suport për blerje !
Ofertë!

020E-100 – Indikator Euro i madh 190 mm

Çmimi origjinal qe: 348 L.Çmimi i tanishëm është: 290 L.

-17%

Indikator Euro i madh 190 mm

020E-100 - Indikator Euro i madh 190 mm 348 L Çmimi origjinal qe: 348 L.290 LÇmimi i tanishëm është: 290 L.
Brand:MATADOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Indikator Euro i madh 190 mm