Suport për blerje !
Ofertë!

02-Mar – Lame e siperme rezerve per Felco2 dhe Felco11 ( 1 cope )

Çmimi origjinal qe: 3,450 L.Çmimi i tanishëm është: 3,000 L.

-13%

Lame e siperme rezerve per Felco2 dhe Felco11 ( 1 cope )

02-Mar - Lame e siperme rezerve per Felco2 dhe Felco11 ( 1 cope ) 3,450 L Çmimi origjinal qe: 3,450 L.3,000 LÇmimi i tanishëm është: 3,000 L.
Brand:FELCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lame e siperme rezerve per Felco2 dhe Felco11 ( 1 cope )