Sale!

Gure flexibel 1400 Wat

19,900 L

Shto te lista e dëshirave
Shto te lista e dëshirave

Description

INOXFLEX 1.400 Wat – specialist per inox dhe ?elik te derdhur, siguron pershtatjen e shpejtesise, parandalon prishjen dhe nxirjen e materialit nga nxehtesia