Sale!

Gure flexibel 1050 Wat

14,900 L

Shto te lista e dëshirave
Shto te lista e dëshirave

Description

Guret e rinj fleksibel 1.400 Wat nuk lene as nje deshire te pa plotesuar. Performanca optimale dhe cilesia e kombinuar me dizajn kompakt, fuqine dhe karakteristikat e klasit te larte.