BAUMARKET u themelua në vitin 1994 dhe menjëherë vendosi standarde të larta në tregun Shqiptar të shpërndarjes profesionale të veglave të punes, duke mbuluar të gjithë territorin e Republikës së Shqiperisë dhe duke ofruar gamën më të gjerë për çdo proçes në industri apo në shtëpi.
Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), BAUMARKET revolucionarizoi mënyrën e shitjes së veglave te punes në Shqipëri. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin.

BAUMARKET është distributor i shumë brandeve botërore, të cilat konsiderohen lider në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh profesionale, krahas çmimeve më të mira, e bejnë kompaninë tonë më tërheqësen në treg.

Siguria juaj

Ne e kemi kuptuar që klientet tanë janë vazhdimisht në kerkim të produkteve me cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm. Për këtë jemi të sigurtë që mund t’ua ofrojmë në dyqanet tona.

Garancia jonë

Ashtu si edhe motoja jonë, garantojmë çmimet më të mira dhe shërbimin më të mirë.
Blerja në sasi të mëdha dhe perditësimi i furnitorëve garantojnë më së miri sloganin tonë: Çmimet më të mira, shërbimi më i mirë.

Garancia e produkteve.
Për cilesinë e produkteve tona jemi aq të sigurtë sa japim deri në 5 vjet garanci për të gjitha makineritë dhe veglat elektrike. Çdo produkt që hyn në magazinën tonë kontrollohet edhe njëherë për cilësinë. Produktet me probleme i kthehen menjëherë furnitorit. Vetëm pasi një produkt ka kaluar kontrollin e cilesisë futet në listën e asortimenteve tona.

Shërbimet tona:
–    Markat tona ekskluzive
–    Çmimin më të mirë se kudo tjetër
–    Deri 5 vjet garanci në të gjitha makineritë dhe veglat elektrike
–    Transportin dhe Montimin e tyre falas

Produktet tona:
Makineri me bateri dhe elektrike, Makineri ndërtimi dhe aksesorë, Aksesorë për makineri elektrike, Makineri saldimi dhe aksesorë, Kompresore ajri dhe aksesorë, Pajisje automativi dhe vegla dore, Shkallë dhe skela profesionale, Vegla dhe aksesorë ndertimi, Veshje sigurie në punë, Sisteme fiksimi dhe bulloneri, Makineri bujqësie dhe kopshtarie, Aksesorë për motosharra dhe motokosa, Pompa uji dhe makineri lavazhi, Ngrohje, Ndriçim, Hidraulike, Aksesorë për familje.