Shporta

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Pyetje të përgjithshme

Pyetje dhe përgjigje

Proçedura e porosisë online nis po ate ditë nqs porosia bëhet para orës 14:30 dhe brënda Shqipërisë vjen për një ditë nga fillimi i proçedurës për ditët e javës. dhe max brënda 3 ditësh për porositë në fundjavë.

Në momentin që vendosen –
Detaje Faturimi, keni një opsion më poshtë i cili ju pyet – Të dërgohet në një adresë tjetër?

Aty ju mund të vendosni të dhënat e një adrese tjetër

Ju mund të shkruani në-
Whatsapp në numrin : +355 69 40 56664

Na lajmëroni në ndihmën e Klientit për të kontaktuar me Postën dhe për të zgjidhur problemin

Për momentin dërgesat më të përdorura janë brenda territorit të Shqipërisë. Gjithsesi ne po mundohemi të lehtësojme dhe dërgesat në rajonin e ballkanit me çmime të favorshme.

Duke qenë që artikujt tonë kanë madhësi dhe pesha të ndryshme, mundet që artikujt të jenë dhe në pako të ndryshme.

Dëshironi më shumë ndihmë?

Dërgoni mesazhin tuaj