Shporta

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

1 Vjetori BAUMARKET VORA

Dita e sotme ishte e mbushur plot me surpriza, demostrime produktesh dhe vizitorë pafund në 1 Vjetorin Baumarket Vora. Te gjithë pjesëmarrësit u shpërblyen me dhurata Ju falenderojmë për mbështetjen dhe besimin ndaj nesh Të tjera evente na presin kështu që na ndiqni!

Turi i Demostrimeve 2021 BAUMARKET Kinostudio!

Turi i Demostrimeve BAUMARKET! Sot ishim në Baumarket Kinostudio . Vazhdoni të na ndiqni për destinacionin e radhës #turi #demostrimeve #vegla #pune #kopshtari #shtepi #elektrike #hidraulike #produkte #ingco #Kinostudio #Hikoki #Husqvarna #profesioniste #shtepi #gjithcka #sherbim #oferta