Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

BAUMARKET, rrjeti i veglave të punës dhe kopshtarisë Gjermane në krye të Inovacioneve në Panairin AgroTech! 

Në një stendë të mbushur me inovacione dhe teknologji të reja, BAUMARKET si pjesëmarrës në Edicionin e 4-tet të Panairin AgroTech 2023, ofroji një serë zgjedhjesh dhe produktesh që reflektojnë pasionin e tyre për zhvillimin e sektorit të kopshtarisë dhe bujqësisë. Ky panair, i mbajtur në datat 18-20 Tetor, u kthye në një ngjarje kryesore për profesionistët dhe pionierët e fushës së agroteknologjisë.

Inovacionet e BAUMARKET në Panairin AgroTech 2023

BAUMARKET ka sjellë një gamë të re të veglave dhe pajisjeve bujqësore, të projektuara për të përshpejtuar dhe përmirësuar punën e fermerëve si edhe një sërë inovacionesh dhe teknologjish të reja në Panairin AgroTech. Në qendër të vëmendjes kanë qenë produktet e kopshtarise me bateri 20 dhe 40V si edhe korrëset robotike, të cilat u testuan edhe nga stafi i specializuar.
Të entuziazmuar për të ndarë eksperiencën me vizitorët dhe për të njohur partnerë të rinj potencialë, përfaqësuesit e BAUMARKET kanë qenë në dispozicion për të ofruar këshilla profesionale dhe informacione shtesë për përdorimin e produkteve të tyre. Ata kanë organizuar demontrime live dhe prezantime për të treguar se si teknologjitë e tyre mund të përmirësojnë produktivitetin dhe lehtësojnë punën e përdoruesve.

Ofertat e Tetorit nga BAUMARKET

Në këtë kohë të veçantë të vitit, BAUMARKET ka sjellë ofertat e veçanta për muajin Tetor. Për blerësit dhe profesionistët e sektorit, kjo është një mundësi e shkëlqyer për të siguruar produkte cilësore Gjermane me çmimet më të volitshme.
Cilësia gjermane është tani në dorë të gjithë atyre që kërkojnë zgjidhje të qëndrueshme dhe cilësore për projektet e tyre. Ofertat përfshijnë zbritje të konsiderueshme si edhe plot dhurata shpërblyese.

Festa e Organizuar me të ftuarin special Eugent Bushpepa

BAUMARKET nuk ka ofruar vetëm një eksperiencë blerjeje dhe njohjeje me produkte të reja, por gjithashtu ka shpërbluar vizitorët me një festë të veçantë. Kjo festë është organizuar me një nga emrat më të njohur në skenën muzikore shqiptare – Eugent Bushpepa. Kengetari i njohur ka dhënë një koncert të jashtëzakonshëm duke përfshirë hitet e tij të njohura, duke bërë kështu festën të paharrueshme për të gjithë pjesëmarrësit. Shoqëruar edhe me ushqime tipike Gjermane, dita e parë e panairit u shndërrua në një festë të vërtetë.

Pjesëmarrja në Panair: Një Sukses i Madh për BAUMARKET

Me një prezantim të përkushtuar dhe një qasje inovative ndaj sfidave të sektorit të kopshtarisë dhe bujqësisë, BAUMARKET ka lënë një impakt thelbësor në Panairin Agrotech 2023. Për fermerët dhe profesionistët që janë të përfshirë në këtë industri, pjesëmarrja e BAUMARKET është një shenjë e qartë se inovacioni dhe zhvillimi teknologjik po bëhen pjesë e thelbit të agroteknologjisë së sotme. Panairi ka sjellë së bashku entuziazmin dhe vullnetin për të ndryshuar dhe për të modernizuar sektorin bujqësor, dhe BAUMARKET ka qenë një pjesë e rëndësishme e këtij udhëtimit.

 

 

BAUMARKET